+45 4045 3360 info@peterfoss.dk
Kørekort til bil kat. -B- alm. Bil

Vi er super dygtige til at forstå dit behov, og tilpasser os individuel, så du indlærer på bedste måde. Ring for en uforpligtende snak, eller kom forbi køreskolen til et møde, hvor du kan stille alle spørgsmål, og få klaring på alt det du ønsker.

Vi tilpasser os til dit behov

Hos Peters køreskole tilpasser vi undervisningen, så du indlærer bedst. Vi giver aldrig op, og spørger altid ind til emnerne, så du forstår dem

Lovpakken hos Peter

Du vil selvfølgelig modtage alt den lovpligtige undervisning som loven foreskriver 29 Teorilektioner, 16 kørelektioner på vej, 4 lektioner på lukket øvelsesområde (Kravlegård) og 4 lektioner på et godt køreteknisk anlæg, så du også er i stand til at “redde mennesker” i en kritisk situation.

Behov for flere kørelektioner

For at kunne “nå at følge” undervisningens fremskridt, har nogle kursister behov for “ekstra lektioner” ud over de enkelte lektioner der er indlagt fra lovens side. Det kan sammenlignes med at man i et “spil” ikke kan komme til “næste level”, hvis man ikke kan bestå det forudgårende.

Betaling

Køreundervisningen betales af 3 gange i dit køreforløb 1.betaling ligger ved 2 teoriaften, eller ved kørslen i kravlegården) 2. Ved 6 teoriaften 3) Evt. ekstra lektioner – Lige før din køreprøve.

3 Måder at betale på

Betaling kan ske gennem bankoverførsel, mobilepay eller medbringes kontant

Indbetaling til vores administrator 

Bricon Administration ApS cvr 48477828

– Danske Bank konto 3577 3577125481

– Mobile Pay direkte til Tlf. 40453360, eller

– Medbringes kontant