+45 4045 3360 info@peterfoss.dk

TURBOFORLØB PÅ 4 UGER

TURBOFORLØB PÅ 4 UGER

tag et lynkursus, når du tager kørekort

Har du besluttet dig for at tage kørekort, så findes der mange forskellige køreskoler i Odense, og lige så mange forskellige måder at gennemføre undervisningen på. Hos Peters køreskole Odense er det vigtigt, at du får en god oplevelse fra start til slut. Du kan være sikker på at møde en erfaren, smilende, venlig og pædagogisk kørelærer, der fra start til slut interessere sig for dit kørekortforløb. Det gælder jo om, at du får viden, bliver tryg ved at køre bil, og kan læse og forudse trafikken forude.

Teoriundervisningen er basen for at kunne forstå de farer og vanskeligheder du møder i trafikken, samt kendskab og lovregler, når du skal ud og møde mange forskelligere situationer på vejen. Med en god teoriundervisning, så er det lettere at vide hvad du skal i trafikken, og køre selve bilen gennem byen,og ikke mindst bestå dine prøver hos myndighederne.

Undervisningsforløbet er bygget op gennem undervisningsplan og lærervejledning, som vi vil følge krydret med 27års lang erfaring i faget. Forløbet vil være opbygget, så man hele tiden går fra en lettere til en svære situation, og din viden og kørefærdigheder vil stille og roligt blive bygget på, så du kan mere og mere.

 

Halve antal elever og klar til prøve på kun 4 uger

Du skal som et minimum igennem 53 lektioner af 45 minutters varighed, for at lære at køre bil, og for nogles vedkommende nogle ekstra lektioner på vej. På et lynkursus hos Peters køreskole går det dobbelt så hurtigt som normalt, her gennemføres alle undervisningslektionerne på 4 uger, og det går lynhurtigt. Du møder mandag og onsdag kl. 16:00 til teori (i alt 9 gange af 2-3 timers varighed), og efter teori skal du ud og køre i skolevognen inden næste teori. Forløbet skifter imellem teori og kørsel, og selve køreforløbet starter i helt betryggende omgivelser på Odense Manøvrebane, hvor du lærer om bilens indretning og udstyr, lærer at sætte i gang uden at der er almindelig trafik rundt om dig.

Peters køreskole har små hold, så hver kursist får så meget personlig undervisning som muligt. Du skal således regne med at tage teori 2 gange om ugen og køre 2 gange om ugen. Efter 30 dage er du klar til at gå til teori og køreprøve. Loven siger, at det er de enkelte elevers egen indlærings formåen der er afgørende hvor mange ekstra kørelektioner på vej der skal tages før en køreprøve ville kunne bestås.

Fordelene ved Peters køreskoles lynhold er åbenlyse, det er vores erfaring, at elever der har gennemført undervisningen på vores lynhold dels kommer hurtigere igennem forløbet og har færre køretimer. På den måde er du både hurtigere igennem til billige penge.

 

Lægeerklæring og førstehjælpsbevis

For at vi kan bestille få dine ansøgningspapirer godkendt og tilmelde dig til prøve, er det vigtigt at du hurtigst får fremstillet et ”pasfoto” og en lægeattest til kørekort hos din læge, samt et 8 timers Trafikrelateret førstehjælpskursus du kan tilmelde dig til DRK her. Tag både lægeattesten i kuverten og det originale førstehjæpsbevis med til køreskolen så hurtigt du kan få det, gerne inden holdstart på køreskolen, så alting er på plads fra start.

 

Gratis introduktion og tilmelding

Vil du vide mere, eller tilmelde dig til kørekort undervisning har du mulighed for hver mandag efter almindelig teori at kigge forbi til information eller tilmelding til køreskolen. Ring eller send os en SMS, så ringer vi tilbage hurtigst. Vi er også på Messenger, klik på dette link, så får du direkte fat i os.

Yderligere tilbyder vi et online undervisningssystem, der er en stor fordel, hvis du ikke har mulighed for at møde op til en af teoritimerne. Så kan du nemlig online få adgang til dagens teori og dermed stadig være opdateret til næste time.

Vil du gerne vide mere om, hvem vi er, kan du finde masser af information om køreskolen her.

Adresse

Palnatokesvej 9 5000 Odense C

Ring til mig

+45 4045 3360

send mig en mail

info@peterfoss.dk